Hifidoge.com

Hifidoge perustettiin vuonna 2021 helpottamaan käytettyjen audio- ja hifilaitteiden löytämistä Suomen sisäisiltä markkinoilta. Suomessa on noin 30 kaupallista käytettyjä laitteita myyvää, ostavaa ja vaihtavaa tahoa, sekä hieman pienempi joukko sivustoja, joilla yksityiset henkilöt voivat myydä käytettyjä audiolaitteita. Hifidoge siirtyi uuteen kotiin Maaliskuussa 2022 perustajan ystävällisesti lahjoittaessa sivuston nykyisen ylläpidon huomaan.

Tarkoituksenamme on palvella kaikenlaisia kävijöitä, niin helppoa ja edullista ratkaisua musiikin kuunteluun etsiviä kuin myös laitteistojen kasaamisesta innostuneita harrastelijoita.

Tärkeää tietoa kaupankäynnistä

Hifidoge.com sisältää ainoastaan vapaasti internetistä löydettäviä kolmansien osapuolien myynti-ilmoituksia. Emme vastaa näiden ilmoituksien sisällöstä emmekä mene takuuseen myytävien tuotteiden ominaisuuksista. Emme ole osapuoli sivustomme käyttäjien ja kolmansien osapuolien välisessä kaupankäynnissä.

Lue aina löytämäsi myynti-ilmoitukset huolella ja varmista, että tuote on kuvatunlainen ja todella olemassa ottamalla yhteyttä myyjään. Emme suosittele rahojen maksamista etukäteen yksityishenkilöiden välisessä kaupanteossa. Käytä vain turvallisia maksunvälityspalveluita.

Datalähteet

Tällä hetkellä Hifidogen kautta voi löytää tuloksia alla listatuilta sivustoilta. Jos tästä joukosta puuttuu mielestäsi tärkeä käytettyjen laitteiden myyntipaikka, kerro siitä meille ottamalla yhteyttä!

 
alphaudio
asadonaarteet
audiokauppa
audiomania
audioshop
finetuneaudio
hifidealer
hifiguru
hifiharrastajat
hifihuone
hifiklinikka
hifikulma
hifimesta
hifiq
hifistudio
huuto.net
ideaali
io-tech
jjhifi
jt-audio
kuopionkirppari
kuvajaaani
kallionretro
kojekulma
kruunuradio
mareks
mikrokulma
muusikoiden.net
mrhifi
nextlevelaudio
radiokulma
starsandstripes
superostis
tv-audio
vtaudio
viihdelinna
vintagetech
        

Teknologia

Sivusto on toteutettu suomalaisella Pickmybrain -hakukoneohjelmistolla: www.pickmybra.in

Tiedoksi & Muutosloki

19.03.2022 Hifidoge siirretty uudelle hostille, domain siirrossa.
19.03.2022 Indeksointi Mareks.fi ja Classicaudio.fi osalta ei toimi näiden sivustojen ominaisuuksien vuoksi.